2019-01-17 13:12


Suntem SĂRACI, dar cumpărăm RACHETE. Câți bani dă România pe 54 de sisteme de rachete ”Himars”

 |  21:18
Suntem SĂRACI, dar cumpărăm RACHETE. Câți bani dă România pe 54 de sisteme de rachete ”Himars”

România a semnat contractul prin care a cumpărat 3 sisteme de rachete “Himars”, în valoare de un miliard și jumătate de dolari. Cele 54 de sisteme de lansare de rachete, dirijate prin GPS, sunt capabile să lovească ținte terestre la o distanță maximă de 300 de kilometri.

Sistemul “Himars” este compatibil cu cel deținut de NATO și face parte din angajamentul pe care România îl are în relația cu Statele Unite și cu Alianța Nord Atlantică.

În prezent, armata are sisteme de rachete care pot ajunge la o distanță maximă de 45 de kilometri şi care nu pot fi dirijate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-26

TAGURI: romania, rachete, himars, lansare rachete
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Feb 2018

ciudata gandire....deci niste sisteme de aparare sunt scumpe la 1,5miliarde USD adica un miliard si ceva de EURO........si 10miliarde de euro ANuAL STERpelitE sau FACUTE DISPARUTE de MAFiA PoLiticA incepand cu 1990......aia e ceva ieftin De banii cheltuiti pe posetele lui Udrea cumparai de 3 ori mai multe rachete...si mai sunt si altii care au jefuit sume de ordinul miliardelor de euro Sau facem altfel....renuntam la rachete si ne aparam cu parasute si pocnitori....din PLESCOI
Random imageUltimele stiri

loading...