2018-12-10 02:25


Sute de poliţişti din cadrul IPJ Dolj donează sânge pentru victimele incendiului de la Colectiv

 |  10:26
Sute de poliţişti din cadrul IPJ Dolj donează sânge pentru victimele incendiului de la Colectiv

IPJ Dolj a anunţat, într-un comunicat de presă, că sute de polițiști din cadrul Inspectoratului donează sânge pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv din Capitală.

Potrivit sursei citate, aproximativ 200 de polițiști îndeplinesc condițiile pentru a fi donatori și doresc să ajute tinerii aflați internați la unitățile medicale din Bucureşti.

"Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj își manifestă din nou solidaritatea cu persoanele care au nevoie de ajutor și suntem alături de cei aflați în suferință pe patul de spital, de această dată fiind vorba despre victimele incendiului din acest sfârșit de săptămână. Având în vedere faptul că în urma tragicului eveniment zeci de persoane se află internate în stare gravă la unități medicale din municipiul București și au nevoie urgentă de sânge, începând de mâine dimineață, în semn de solidaritate față de acești tineri, polițiștii doljeni se vor alătura campaniei umanitare și sperăm să contribuim la creșterea șanselor de supraviețuire a persoanelor care depind de transfuzii de sânge", a precizat conducerea IPJ Dolj, într-un comunicat de presă.

Acțiunea IPJ Dolj este organizată cu sprijinul medicilor și specialiștilor din cadrul Centrului Medical Județean Dolj și al Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: sute, politist, ipj, dolj, doneaza, sange, victima, incendiu, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...