2018-11-15 07:01


Sute de sindicalişti protestează în faţa Ministerului Sănătăţii

 |  12:56
Sute de sindicalişti protestează în faţa Ministerului Sănătăţii

Aproximativ 100 de sindicalişti protestează marţi, în faţa Ministerului Sănătăţii, aceştia solicitând începerea negocierilor pentru încheierea noului contract colectiv de muncă.

Potrivit preşedintelui Federaţiei Sanitas, Leonard Bărăscu, ar fi trebuit să înceapă deja negocierile pentru noul contract colectiv de muncă.

"Trebuie să începem, să vedem despre ce este vorba şi pe ce picior jucăm. Nu vrem să-l mai semnăm în pripă, repede, cum am făcut acum doi ani. Vrem să aducem îmbunătăţiri, vrem să vedem ce au mai propus colegii noştri şi, în contextul ăsta să modificăm anumite articole. Bineînţeles, cu pro şi contra, vor fi tot felul de discuţii. Şi propun domnului ministru, dacă poate, să fie mai înţelept şi să găsească soluţii, pentru că aşa se face", a afirmat Leonard Bărăscu, potrivit News.ro.

Acesta a susţinut că vor continua pichetările Ministerul Sănătăţii în fiecare marţi.

Mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei Sanitas au intrat la discuţii cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, acesta afirmând că nu înţelege raţiunea de a face un protest la începutul negocierilor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-22

TAGURI: sute, sindicalist, protesteaza, minister, sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Noi 2016

Sindicatele sunt anexe ale P.S .D. Politizarea sindicatelor a facut mult rau oamenilor cinstiti si onesti. Sefii sindicatelor au indemnizatii. NESIMTITE si reprezinta interesul organizatiei mafiote PSD cand nu se afla la guvernare.
ANONIM
22 Noi 2016

pina nu se vor mari salarile pentru romini nostri sa poata avea un trai decent ,dejaba avem un parlament plin de hotiii caci isi fac pensi speciale salari mari diurna mare si munca zero ,doar prezente si certuri intre ei ca la usa cortului ,nu mai votati PSD ,PNL ,PMP, PMP ESTE UN PARTID BAZAT PE A AJUTA BISERICILE CU BISERICILE CU BANI MAI MULTI INLOC SA AJUTE CEI IN SUFERINTA .
Random imageUltimele stiri


loading...