Tabără de REFUGIAŢI la periferia Timişoarei
2018-08-14 20:40


Tabără de REFUGIAŢI la periferia Timişoarei

 |  09:40
Tabără de REFUGIAŢI la periferia Timişoarei

Aproximativ 40 de refugiaţi din Iran, Siria şi Irak, printre care şi copii, şi-au improvizat o tabără la periferia oraşului Timişoara, pe Calea Aradului, in imediata vecinătate a Centrului pentru Refugiaţi, scrie news.ro. Ei şi-au amplasat corturi şi locuiesc pe o pajişte de câteva zile.

Ei speră să găsească o călăuză care să îi treacă ilegal graniţa spre vestul Europei, ei nefiind primiţi în Centrul pentru Refugiaţi.

Cei 40 au plecat de la diverse Centre de Refugiaţi din ţară, beneficiind de documente de şedere în România. Au ajuns la Timişoara, sperând să găsească o călăuză care să îi treacă ilegal graniţa spre Ungaria şi de acolo mai departe spre ţări din vestul Europei.

Poliţiştii de la Secţia 5 din Timişoara au intervenit şi i-au dus la Centrul pentru Refugiaţi din oraş, însă acolo nu au fost primiţi pe motiv că locurile sunt toate ocupate.

Cei de la Centru le-au transmis să se întoarcă în celelalte centre din ţară, acolo unde au fost cazaţi iniţial şi unde li s-au întocmit documentele, însă aceştia au refuzat şi preferă să trăiască în corturi, la marginea Timişoarei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-31

TAGURI: refugiati, tabara, timisoara

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...