2018-12-12 05:55


Tânăr, cercetat pentru înșelăciune în numele victimelor incendiului din clubul Colectiv

 |  14:23
Tânăr, cercetat pentru înșelăciune în numele victimelor incendiului din clubul Colectiv

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Galați a precizat, într-un comunicat de presă, că polițiștii cercetează un tânăr de 16 ani pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de înșelăciune în numele victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Sursa citată a precizat că, „la data de 3 noiembrie, angajații unui post de televiziune din Galați au sesizat poliția despre faptul că o persoană, care s-a dat drept angajat al respectivei instituții media, a deschis un cont și îndeamnă populația să contribuie cu sume de bani pentru a ajuta victimele incendiului de la București, dar că acea persoană nu lucrează la televiziune”.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală, ei stabilind, în urma verificărilor, că este vorba despre un elev de 16 ani din Galați. Acesta și-a deschis un cont pe Facebook, îndemnând cetățenii să depună sume de bani pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv.

IPJ Galaţi a mai precizat că tânărul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de înșelăciune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: tanar, cercetat, inselaciune, victima, club, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
06 Noi 2015

Si io am vrut sa depun bani in contul ala deschis pe facebook dar nu am reusit. Poate ne da autorele scrierii lamuriri, cum se depun bani intr-un cont de facebook.
Random imageUltimele stiri


loading...