2018-12-19 18:26


Tânără cu fractură la coloană, preluată de ambulanţă la şapte ore de la solicitare

 |  07:09
Tânără cu fractură la coloană, preluată de ambulanţă la şapte ore de la solicitare

O tânără din judeţul Vaslui care a suferit o fractură la coloană a fost preluată de o ambulanţă după aproximativ şapte ore de la solicitare. Ea a fost transportată la un spital din Iaşi, fiind necesară intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au precizat că ambulanţa a ajuns la locuinţa tinerei din localitatea Vinderei după aproximativ şapte ore de la solicitare. Pentru ca acest lucru să fie posibil, mai multe utilaje de deszăpezire de la ISU şi de la SC Lucrări Drumuri şi Poduri au intervenit pentru deschiderea drumului.

În cele din urmă, tânăra a fost transportată la un spital din Iaşi.

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Andrei Puică, o tânără din localitatea Vinderei a sunat la 112, luni, în jurul orei 14.00, după ce a suferit o fractură la coloană, în urma unei căzături din podul casei.

Autorităţile au solicitat iniţial intervenţia unui elicopter SMURD de la Bucureşti, însă acesta nu s-a putut deplasa din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

"Din păcate drumul dintre Bârlad şi Vinderei este blocat pe anumite porţiuni din cauza sulurilor de zăpadă formate de vânt, de aceea nu este o soluţie nici trimterea unei autospeciale cu şenile ţinând cont de condiţiile meteo", preciza Andrei Puică, potrivit Mediafax. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: tanara, fractura, coloana, preia, ambulanta, sapte, ore, solicitare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...