2018-12-13 12:58


Tânguielile unui consilier local. Fostul jurnalist Ovidiu Zară dă din casă după demisie

 |  20:05
Tânguielile unui consilier local. Fostul jurnalist Ovidiu Zară dă din casă după demisie

Ajuns consilier local la sectorul 4, fostul jurnalist Ovidiu Zară şi-a anunţat marţi seara demisia din funcţie, după ce a aflat că şi primarul Piedone o va face a doua zi. După ce face o pledoarie a motivelor pentru care a candidat, îşi expune şi motivele pentru care a demisionat din funcţie. Pentru că ştia că şeful său va trebui să demisioneze, încă din 2 noiembrie el a început să dea din casă, semn că nu era prea era afectat că-şi va pierde postul.

„Zi de doliu național și șeful SPP, gen. Pahonțu, face paranghelie în sediul instituției de ziua lui. Demisia! P.S.: La paranghelie sunt prezenți toți șefii SPP”, afişa pe pagina sa de socializare Ovidiu Zară, consilier local la sectorul 4.

Cu titlul „Crezul meu, Adevăr 100%: Demisia de onoare”, fostul jurnalist povesteşte despre adevăr, dreptate, fericire şi… misiune îndeplinită prin implicare.

„Nu ştiu câtor suflete le-am putut readuce zâmbetul sau liniştea sufletească în perioada cât am fost consilier local. Asta rămâne să spună cei cărora le-am întins o mână de ajutor, aşa cum am putut şi cum m-am priceput. Ştiu însă că tot ceea ce am făcut a fost din suflet şi din inimă, cu devotament pentru semenii mei. Din acest motiv, sper că în cei şapte ani de mandat am lăsat ceva în urma mea. Aseară mi-am dat demisia de onoare din funcţia de consilier local al Primăriei Sector 4. Îmi reproşez că nu am ştiut de bomba aceea numită Colectiv, astfel încât să o pot dezamorsa, aşa cum m-aş fi priceput, cu pârghiile mici pe care le aveam la îndemână, înainte de a se produce nenorocirea...

Îmi reproşez că în seara aceea tragică, în afară de a mă ruga la Dumnezeu, nu am reuşit să salvez măcar o viaţă... Iar scuzele ar fi mult prea tardive...”, scrie Zară pe pagina sa de socializare. Într-o altă postare, el îi cere demisia prefectului, Paul Nicolae Petrovan, pe care îl face responsabil de verificarea legalităţii actelor administrative ale consiliului local sau ale primarului.

Fostul jurnalist consideră că prefectul nu şi-a îndeplinit calitatea de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în noaptea tragediei de la clubul Colectiv şi după aceea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: ovidiu zara, consilier local, demisia, jurnalist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Cum poți trece de SĂRBĂTORI fără să te ÎNGRAȘI Acum 45 min | (0)
Sfaturi si curiozitati

Drept la replică din partea ROMSILVA Acum 2 ore | (1)
Dezvăluiri


loading...