2017-01-17 13:13

SOCIAL


Târg de produse ecologice în Parcul Naţional

 |  14:25
Târg de produse ecologice în Parcul Naţional

Până în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, în fiecare weekend, dar şi în cursul săptămânii, în Parcul National din Sectorul 2 are loc "Târgul produselor tradiţionale de Crăciun".

Producători din toate zonele ţării vor prezenta bunătăţi de sezon, realizate ecologic, având la bază reţete străvechi, transmise din generaţie în generaţie: de la produse din carne, brânzeturi, produse apicole, dulciuri, conserve, dulceţuri până la cele realizate la faţa locului. Vizitatorii târgului vor putea achiziţiona cadouri pentru cei dragi din gama diversă prezentată la standuri, de la produse hand-made la confecţii şi jucării, iar copiii se vor bucura de prezenţa lui Moş Crăciun, care va oferi,  în preajma Ajunului, daruri tuturor copiilor prezenţi. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de spectacole artistice susţinute de artişti renumiţi, de copii şi de cete de colindători venite de pe întreg cuprinsul ţării. Colindele tradiţionale se vor împleti cu colindele moderne, cu folclorul tradiţional şi cu muzică de divertisment.

Ineditul acestui eveniment va fi dat de coacerea la cuptoare pe vatră a cozonacilor de sărbători, cei interesaţi putând astfel să participe efectiv la realizarea produselor şi să se bucure pe viu de aburii şi parfumul cozonacului fierbinte. De asemenea, produsele specifice Ignatului vor fi prezentate spre degustare şi vânzare, fără să lipsească vinul fiert cu aromă de scorţişoară, dar şi vinul îmbuteliat. Târgul este deschis între orele 10.00-18.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-29

TAGURI: Targ ecologic, Parcul_National, sectorul 2, Mos CraciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image