2016-12-08 06:17

SOCIAL


Târgul Mărţişorului la Palatul Copiilor

 |  14:31

Copiii cu handicap şi bătrânii beneficiari de servicii sociale din sectorul 6 au expus mărţişoarele lucrate manual la expoziţia “Târgul mărţişorului 2012- Dezbracă-te de iarnă la Palatul Copiilor!”.

Pentru evenimentul care a început chiar astăzi, de Dragobete, şi va ţine până pe 1 martie, micii şi marii artişti au pregătit mărţişoare, sporul casei, obiecte din lut, sticlă şi ceramică. Participarea la evenimentul de Mărţişor este parte integrantă a programului de art-terapie iniţiat de DGASPC Sector 6 în beneficiul copiilor cu handicap şi a bătrânilor defavorizaţi social.

Prin implicarea acestor categorii sociale în activităţi creative se urmăreşte dezvoltarea aptitudinilor lucrative, a atenţiei şi imaginaţiei, dar şi creşterea respectului de sine, factor indispensabil în procesul de reintegrare socială. Expoziţia poate fi vizitată între orele 10.00 şi 21.00, iar intrarea este liberă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: expozitie, palatul- copiilor, martisor, handicap, copii, varstnici, DragobeteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Companiile aeriene, obligate să transporte gratuit echipament medical pentru persoane cu handicap 3 Decembrie este Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Rețeaua Centrelor Europene... 03 Dec 2016 | (0)
ISU s-ar putea muta în Palatul Parlamentului Ministerul de Interne vrea sa mute Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) in... 28 Noi 2016 | (2)