2016-10-27 18:09

SOCIAL


Târgurile de animale, luate la puricat

 |  16:28
Târgurile de animale, luate la puricat

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat verificările în perioada premergătoare Sărbărilor de iarnă.

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor verifica modul în care sunt respectate condiţiile sanitar-veterinare din târgurile de animale, pieţele agroalimentare, unităţile de tăiere, procesare, depozitare şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi non-animală, dar şi unităţile de alimentaţie publică. “Trebuie menţionat că este interzisă tăierea animalelor în scopul comercializării cărnii sau a produselor rezultate pentru consum public, în alte locuri sau spaţii, decât cele autorizate sanitar-veterinar, şicomercializarea produselor de origine animală în alte locuri decât cele autorizate sau înregistrate sanitar-veterinar”, atrag atenţia reprezentanţii ANSVSA.

În realizarea acestor controale inspectorii sanitar-veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor colaboracu celelalte autorităţi competente în domeniul siguranţei alimentare, cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, şi, după caz, cu cei ai Ministerului Administraţiei şi Internelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: targuri, inspectie, control, ANSVSA, animale, taieri, inspectoriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministrul Mediului: România câștigă o nouă luptă în războiul împotriva tăierilor ilegale de pădure Ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de... 26 Oct 2016 | (2)
Șeful CSM sesizează Inspecția Judiciară în cazul apelului lansat de Tăriceanu CSM a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că şeful Consiliului Superior al... 17 Oct 2016 | (2)