2017-01-24 23:25


Târgurile de animale, luate la puricat

 |  16:28
Târgurile de animale, luate la puricat

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat verificările în perioada premergătoare Sărbărilor de iarnă.

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor verifica modul în care sunt respectate condiţiile sanitar-veterinare din târgurile de animale, pieţele agroalimentare, unităţile de tăiere, procesare, depozitare şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi non-animală, dar şi unităţile de alimentaţie publică. “Trebuie menţionat că este interzisă tăierea animalelor în scopul comercializării cărnii sau a produselor rezultate pentru consum public, în alte locuri sau spaţii, decât cele autorizate sanitar-veterinar, şicomercializarea produselor de origine animală în alte locuri decât cele autorizate sau înregistrate sanitar-veterinar”, atrag atenţia reprezentanţii ANSVSA.

În realizarea acestor controale inspectorii sanitar-veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor colaboracu celelalte autorităţi competente în domeniul siguranţei alimentare, cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, şi, după caz, cu cei ai Ministerului Administraţiei şi Internelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: targuri, inspectie, control, ANSVSA, animale, taieri, inspectoriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală