2016-12-06 20:01

SOCIAL


Târgurile de animale, luate la puricat

 |  16:28
Târgurile de animale, luate la puricat

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a demarat verificările în perioada premergătoare Sărbărilor de iarnă.

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor verifica modul în care sunt respectate condiţiile sanitar-veterinare din târgurile de animale, pieţele agroalimentare, unităţile de tăiere, procesare, depozitare şi comercializare a produselor alimentare de origine animală şi non-animală, dar şi unităţile de alimentaţie publică. “Trebuie menţionat că este interzisă tăierea animalelor în scopul comercializării cărnii sau a produselor rezultate pentru consum public, în alte locuri sau spaţii, decât cele autorizate sanitar-veterinar, şicomercializarea produselor de origine animală în alte locuri decât cele autorizate sau înregistrate sanitar-veterinar”, atrag atenţia reprezentanţii ANSVSA.

În realizarea acestor controale inspectorii sanitar-veterinari şi pentru siguranţa alimentelor vor colaboracu celelalte autorităţi competente în domeniul siguranţei alimentare, cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, şi, după caz, cu cei ai Ministerului Administraţiei şi Internelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: targuri, inspectie, control, ANSVSA, animale, taieri, inspectoriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Managerul Spitalului Sfânta Maria: Inspecția Sanitară de Stat nu a găsit nereguli Managerul Spitalului 'Sfânta Maria', Narcis Copcă, a declarat, miercuri, că Inspecția Sanitară... 23 Noi 2016 | (0)
Controale ANSVSA în toată țara înainte de sărbători Inspectorii ANSVSA anunță controale la toate târgurile de animale și piețele agro-alimentare... 29 Noi 2016 | (0)