2019-03-24 03:02


Taxa de pod de la Fetești ar putea DISPĂREA

 |  23:59
Taxa de pod de la Fetești ar putea DISPĂREA

Taxa de trecere pe podul Feteşti - Cernavodă ar putea fi desfiinţată. Cei care au venit cu propunerea spun că şoferii plătesc oricum o rovinetă, iar taxa de pod ar fi o dublă impunere.

Doi deputaţi liberali cer, în regim de urgenţă modificarea Ordonanţei de Guvern din 2002 care a impus acestă taxă de pod. În cazul în care acest proiect ar fi adoptat, ar fi eliminate taxele de pod de la Feteşti - Cernavodă şi de la Giurgeni - Vadu Oii. Iniţiatorii susţin că în acest moment se încalcă principiul internaţional al evitării dublei impuneri. Pentru că sunt două taxe pentru acelaşi bun public: taxa de pod şi rovinieta.

Mai mult, deşi aceaste taxe se colectează de peste un deceniu, iar banii ajung direct în bugetul de stat, podurile se află într-un stadiu avansat de degradare. În plus, locuitorii judeţelor Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa sunt discriminaţi pentru că sunt obligaţi să plătească taxa ori de câte ori trec podul. Afectaţi ar fi şi agenţii economici care distribuie mărfuri în toată ţara, pentru că în final taxa se regăseşte în preţul produselor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-04

TAGURI: taxa pod, fetesti, cernavoda
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
04 Iul 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...