Taximetriştii, controlaţi la sânge de Poliţie
2018-08-20 06:00


Taximetriştii, controlaţi la sânge de Poliţie

 |  19:12
Taximetriştii, controlaţi la sânge de Poliţie

Jumătate dintre taximetriştii controlaţi de agenţii rutieri în weekend au fost amendaţi, iar 29 dintre aceştia au rămas fără permisul auto. Poliţia Română a efectuat controale masive în Capitală, dar şi în toate municipiile reşedinţă de judeţ.

În urma controalelor a 5.271 de maşini, poliţiştii au dat 2.895 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 338 pentru nerespectarea regulilor privind transportul de persoane în regim de taxi şi de închiriere. Pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege au fost retrase 95 de certificate de înmatriculare.

Un taximetrist a rămas fără permisul de conducere după ce a fost surprins de aparatul radar că circula cu 103 kilometri pe oră, pe strada Odoreului, din municipiul Satu Mare. În timpul unui control în Capitală, poliţiştii au depistat un taximetrist care transporta persoane, deşi avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal.

Unui alt taximetrist, din Braşov, i-a fost reţinut permisul de conducere, după ce poliţiştii au constatat că maşina cu care acesta transporta persoane avea defecţiuni grave la mecanismul de direcţie, conform unui comunicat al Poliţiei Române. În municipiul Călăraşi, poliţiştii au depistat un taximetrist care transporta persoane fără să pună în funcţiune aparatul de taxat. Totodată, în urma controlului, s-a constatat că autovehiculul avea expirată Inspecţia Tehnică Periodică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-14

TAGURI: politie, taximetristi, amenzi, controale

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...