2018-10-22 12:59


Teatrul Nottara, din nou fără sediu

 |  14:58
Teatrul Nottara, din nou fără sediu

Teatrul Nottara a rămas din nou fără sediu, după ce clădirea ArCuB din Bucureşti, unde trebuie să îşi reia activitatea, a fost încadrată cu gradul I de risc seismic.

Marinela Ţepuş, managerul Nottara, a declarat, joi, că a aflat, pe data de 30 decembrie 2015, că teatrul nu se poate muta în sediul ArCuB din strada Batişte.

"Am aflat pe 30 decembrie, când urma să se voteze predarea în administraţie a ArCuB, aşa cum trebuia să se întâmple. Doamna (directoarea ArCuB, Mihaela Păun n.r.) a uitat să ne spună. Cine să creadă că în 29 decembrie, când ne-am întâlnit, nu a ştiut? Una dintre posibilele explicaţii ar fi că are Alzheimer‎ şi că ar trebui să îşi dea demisia sau că a făcut acest lucru din alte motive", a afirmat Marinela Ţepuş, pentru Mediafax.

Aceasta a mai spus că Teatrul Nottara va întocmi o scrisoare deschisă prin care va solicita demisia Mihaelei Păun.

"Doamna a reuşit să facă ce nu a făcut cutremurul din 1977 pentru Nottara - să îl scoată din activitate două luni", a completat Marinela Ţepuş.

Managerul Teatrului Nottara a susţinut că Primăria Capitalei se luptă să îi găsească Teatrului un spaţiu stabil, într-un loc central.

"Ştiu că se luptă şi sper ca până luni să aibă un răspuns", a afirmat Marinela Ţepuş.

Aceasta a ţinut să precizeze că Teatrul Nottara va fi nevoit să renunţe la unele spectacole.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: teatru, nottara, fara, sediu, cladire, arcub, bucuresti, incadreaza, grad, I, rosc, seismic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...