2017-01-22 14:09

SOCIAL


Telefoane de urgenţă

 |  17:55
Telefoane de urgenţă

Viscolul  şi căderile masive de zăpadă din ultimele zile au cauzat probleme grave în tot ceea ce înseamnă alimentarea cu gaze şi căldură. În ceea ce priveşte starea drumurilor, autorităţile fac tot posibilul pentru a le păstra pe cât posibil practicabile.

Un mic test pe care l-a aplicat ziarul “Puterea” celor responsabili cu mentenanţa acestor sectoare, pentru a verifica promptitudinea cu care se răspunde la solicitările cetăţenilor a relevat următoarele: cei de la RADET răspund la întrebările venite din partea cetăţenilor. Numărul gratuit pe care îl puteţi apela dacă aveţi probleme cu căldura este 0800820002. Dacă sunt probleme cu gazul, reprezentanţii Distrigaz răspund la fel de repede, la numărul 0800877778**. Apelând numărul celor de la Apa Nova 021/2077777, după câteva încercări în care suna ocupat, am reuşit să luăm legătura cu responsabilii de acolo.

Cu transportul este cu totul altă problemă. Deşi oficialii sfătuiesc populaţia ca, înainte de a pleca la drum, să sune la Comandamentul Central de Iarnă din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, la numarul de telefon 021/9360, pentru a obţine informaţii legate de traseul pe care urmează să-l parcurgă, precum şi starea acestuia, repetatele încercări de a apela telefonul indicat s-au soldat cu eşec, pentru că fie nu se făcea apelul, fie suna ocupat tot timpul. Nici legat de informaţiile pe care le-am solicitat cu privire la mersul trenurilor nu am obţinut rezultate. Cei de la SNCFR, care ar fi trebuit să răspundă la numărul 021/9521, nu au fost de găsit ieri în jurul prânzului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: telefoane de urgentaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image