2018-06-22 08:42


Telemea de vacă fără lapte, la Metro

 |  17:57
Telemea de vacă fără lapte, la Metro

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Ilfov a depistat că SC METRO CASH&CARRY – magazinul Voluntari comercializa sub denumirea de „Telemea de vacă în saramură – marca Select Horeca”, un produs care nu conţinea grăsime lactată, ci grăsime de origine vegetală.

Comisarii au aplicat o amendă contravenţională de 10.000 de lei, iar produsul (în cantitate de 73,5 kg) a fost retras de la comercializare şi s-a dispus încetarea practicii comerciale incorecte. „Utilizarea de denumiri stabilite prin norme naţionale, denumiri consacrate, cunoscute şi apreciate de consumatori, pentru produse inferioare calitativ, care nici măcar nu fac parte din grupa produselor lactate, reprezintă o practică comercială incorectă, cu afectarea interesului economic al consumatorilor”, atenţionează reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

TAGURI: Metro, telemea, lapte, control, amenda, ANPC, consumatori, comisari

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.