2017-01-22 07:53

SOCIAL


Terorizaţi de gunoaie

 |  21:00

Locatarii mai multor blocuri din sectorul 6 sunt de-a dreptul terorizaţi de imaginea munţilor (la propriu) de gunoaie din spatele imobilelor în care locuiesc.

Maşinile parcate în zona Obcina Mică - Aleea Compozitorilor (Drumul Taberei) nu mai pot fi scose din cauza gunoaielor strânse pe o suprafaţă de circa 100 mp, de aproape două săptămâni. Ziarul “Puterea” a mai prezentat cazul, pe 16 februarie reprezentanţii primăriei declarând că, din cauza zăpezilor, nu s-a putut intra în toate zonele şi că vor intra cât se poate de repede să ridice gunoaiele de pe străduţele secundare. De atunci zăpadă s-a topit de se vede asfaltul, însă nici un om de la firma de salubrizare nu s-a sinchisit să treacă prin zonă. Nici măcar câţiva lucrători nu au fost puşi să adune gunoaiele şi să le dea deoparte, astfel încât proprietarii maşinilor să şi le poată scoate de acolo. Un locatar disperat a înfipt într-un morman de gunoi un băţ cu un afiş pe care scrie: “Gata! Aşa nu se mai poate! Ceva nu miroase a bine!”.

Reprezentanţii firmei care se ocupă cu salubrizarea în sectorul 6, Urban SA, susţin că a existat o perioadă în care nu s-a putut interveni pentru ridicarea deşeurilor, din cauza străzilor înzăpezite. Contactaţi telefonic de reporterii noştri, angajaţii Urban au spus că situaţia va fi remediată în cursul zilei de luni (n. Red. - azi).

Primăria Sectorului 6 a anunţat că va rezilia contractul cu firma care se ocupă în acest moment de salubrizare, Urban SA. Cu toate acestea, reprezentanţii administraţiei spun că nu poate fi vorba de o „răzbunare” a societăţii comerciale. „Ei sunt acum cu toate utilajele pe străzi. Au intrat cu maşini mici şi pe străzile laterale, unde s-a putut. Va fi organizată o licitaţie pentru atribuirea unui nou contract, dar la primăvară”, a spus Mihai Anghel, purtător de cuvânt al Primăriei Sector 6.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-03

TAGURI: gunoaie, sectorul 6, mizerii, blocuri, locatari, parcare, masini, deszapezire, UrbanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRISTINA
27 Feb 2012

Asa primar asa sector...daca sectorul e plin de gunoie ce concluzie tragem...ca primarul e un gunoi:D:D

Adauga un comentariu

Random image