2019-01-17 01:02


TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila

 |  02:48
TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila

TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila. În documentele ataşate găsiţi TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila.

TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila. La Admitere Medicină 2013, UMF Carol Davila a scos la concurs un total de 850 de locuri finanţate de la buget, dar şi 520 de locuri disponibile la taxă la Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, FMAM şi FMAM (BFK+TD).

Vedeţi aici:

TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila. Examenul pentru Admitere 2013 la UMF Carol Davila - Medicină Generală, Medicină Dentară, Farmacie, FMAM şi FMAM (BFK+TD), a avut loc miercuri, 24 iulie.

VEZI:

TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila
zoom
TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila. La Admiterea 2013 la UMF Carol Davila, concurenţa a fost în medie 9,7 candidaţi pe un loc la buget la Medicină Dentară, fiind cea mai mare de după anii ‘90.

Rezultate la Admitere Medicină 2013. Ataşat găsiţi TOATE Rezultatele la Admitere Medicină 2013. Rezultate - Admişi la UMF Carol Davila.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-30

Citeste si:
Rezultate şi note la Medicină – Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală, specializările Balneofiziokinetoterapie şi Tehnică Dentară (FMAM BFK+TD). Amitere 2013 la UMF Carol Davila
Rezultate şi note la Medicină – Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM). Admitere 2013 la UMF Carol Davila
Rezultate şi note la Medicină - Farmacie. Admitere 2013 la UMF Carol Davila
Rezultate şi note la Medicină Generală. Admitere 2013 la UMF Carol Davila
Admitere 2013. Rezultatele şi notele la Medicină Dentară la UMF Carol Davila
Rezultate şi note la Medicină. Admiterea 2013 la UMF Carol Davila

TAGURI: rezultate, admitere, medicina, 2013, toate, rezultatele, admisi, umf, carol, davila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEXT
26 Iul 2013

Daca intrati la medicina ar trebui sa stiti ca facultatea este condusa de plagiatorul Ioanel Sinescu. Asta a dat copy paste la lucrarea General Urology a lui Smith si asa a rezultat Urologie Clinica. RUSINE!
CARINA
26 Iul 2013

Nu stiu cine esti sau ce meserie ai. ALEXT, dar nu esti si nu vei ajunge NEVER nici la degetul lui cel mic. Nici ca medic dar nici macar ca si OM. Sa-ti fie rusine. Probabil esti un ratat care isi exprima astfel frustrarile. Mi-e mila de tine.
ANA
26 Iul 2013

nu inteleg de ce nu se suplimenteaza locurile la taxa,pentru cei care au luat peste 50 de puncte la examenul de admitere
TATA_DE_DR_REZIDENT
27 Iul 2013

@CARINA, se simte si el bine (ma refer la dragul de el @ALEXT) cand ne aduce la cunostinta de dr.Sinescu al carui plagiat nu s-a confirmat. Asa a fost tarat in noroi si dr CIOMU, dar putini stiu ca este fff iubit de studenti pentru a picurat anatomie "pe paine" la multe generatii de studenti.
ELENA
27 Iul 2013

Ana esti sigura ca nu se vor suplimenta? Nu s-ar putea face vreo cerere sau ceva din partea mai multor parinti si copii? Si in plus cu tot scandalul de la televizor cei de la facultate ar trebui ia o decizie avantajoasa pentru ambele parti. Pe de o parte ei primesc de la fiecare student admis cu nota mai mica 90 de milioane, iar pe alta parte, studentul care intra este fericit ca are o sansa sa invete la UMF.
SORIN
27 Iul 2013

Suntem în secolul XXI și rezultatele unui examen la o universitate importantă, examen în care sunt implicați foarte mulți candidați, nu se afișează intenționat pe un site al universității sau pe un site special, ci sunt fotografiate cu telefonul mobil pentru a fi cunoscute totuși de cei interesați. Cred că dăm din nou dovadă de lipsă de transparență sau de rea voință.
ALINA
29 Iul 2013

In anul in care am dat eu rezultatele nu au fost afisate pe site.ul lor.In privinta locurilor in fiecare an se suplimenteaza si intra toti care au peste 5 si mai intra si cei cu note mai mici de 5 care.s dispusi sa plateasca 5 000€ . . .si ne intrebam de ce atatia medici sunt acuzati ca omoara oameni.
MARIA
17 Sep 2013

Desi unii din candidatii la admitere medicina generala au afirmat ca sunt mai mult de 10 erori in formularea raspunsurilor la grilele de la admitere Facultatea de Medicina nu numai ca nu a dat publicitatii intrebarile grila dar se incapatineaza nici macar nu raspund memoriului inaintat de candidatii care se simt nedreptatiti.Cel mai simplu ar fi fost sa demonstreze ca aceste acuzatii sunt nefondate si totul s-ar fi linistit. Lipsa raspunsului nu face decat sa demonstreze ca este ceva in neregula. Nimeni nu a incercat sa faca lumina desi au fost trimise memorii si la Ministerul Invatamantului si chiar la Guvern. Singurul raspuns venit de ls Minister a lasat la latitudinea facultatii sa faca un control tinand cont de faptul ca este perioada de concedii . Haotic. Mai multe amanunte pe Facebook Nemultumiti examen admitere medicina
Random imageUltimele stiri

loading...