2018-06-22 16:23


Toate unităţile Poştei Române, ÎNCHISE luni şi marţi

 |  11:46
Toate unităţile Poştei Române, ÎNCHISE luni şi marţi

Reprezentanții Poștei Române au anunţat joi, într-un comunicat de presă, că unitățile Poștei Române din întreaga țară vor fi închise luni, 30 noiembrie, și marți, 1 decembrie, de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României.

„Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 noiembrie — Sfântul Apostol Andrei — și de 1 Decembrie — Ziua Națională a României — sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează', se menționează în comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, 28 noiembrie, toate subunitățile poștale vor avea program normal de lucru aferent zilei de sâmbătă.

'Ca urmare a programului anunțat, este posibil ca trimiterile poștale prezentate în zilele de 27 și 28 noiembrie 2015 să înregistreze timpi mai mari de circulație', precizează Poşta Română. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: unitate, posta, romana, inchis, luni, marti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.