2019-02-20 03:15


TRAGEDII în lanț pe litoral. Numărul morților a ajuns la 16

 |  10:58
TRAGEDII în lanț pe litoral. Numărul morților a ajuns la 16

Un bărbat de aproximativ 45 de ani este căutat de echipele de salvare după ce a dispărut în mare în staţiunea Jupiter, miercuri dimineaţă. Tot în această dimineaţă, trupul bărbatului înecat cu o zi în urmă în timp ce încerca să salveze din valuri o femeie şi pe copilul acesteia, la Mangalia, a fost scos de valuri la ţărm, numărul persoanelor înecate pe litoral de la începutul sezonului estival ajungând la 16.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, echipele de salvare au fost solicitate să intervină miercuri, în jurul orei 7.00, în staţiunea Jupiter, unde un bărbat de aproximativ 45 de ani se afla în pericol de înec în dreptul hotelului Tismana. La locul incidentului a plecat ambarcaţiunea cu echipaj mixt de la Mangalia, dar în momentul în care echipajul a ajuns în zonă bărbatul nu se mai vedea, dispărând în mare. În zonă vor fi trimişi pentru căutări 12 scafandri de la Constanţa.

De asemenea, miercuri, în jurul orei 5.00, trupul bărbatului de 30 de ani dispărut în mare la Mangalia, marţi, a fost scos de valuri la ţărm, în aceeaşi zonă în care se înecase. Trupul său va fi dus la morgă pentru necropsie.

Bărbatul a dispărut în mare marţi dimineaţă, în zona plajei Laguna din Mangalia, iar acolo a mers o ambarcaţiune cu echipaj mixt ISU - Garda de Coastă, care însă nu a putut ajunge la locul indicat deoarece marea era foarte agitată. Bărbatul a fost căutat iniţial de doi scafandri de la Mangalia, fiind solicitat apoi şi sprijinul celor de la Constanţa, la faţa locului ajungând trei autospeciale cu scafandri, cu zece subofiţeri şi un ofiţer.

Potrivit martorilor, bărbatul a intrat în mare împreună cu un alt turist să salveze o femeie şi pe copilul acesteia, dar nu a mai reuşit să iasă la mal. Celălalt salvator a reuşit să ajungă la ţărm. Căutările au fost oprite de scafandri marţi seara şi urmau să fie reluate în această dimineaţă.

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa prin înec pe litoral de la începutul sezonului estival a ajuns la 16, informeaza News.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-09

TAGURI: litoral, morti, tragedii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Aug 2017

Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii.Vedeți Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Calea Giulești,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Călărași,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Bulevardul Mărăști etc etc.Când are de gând Primăria Capitalei să modernizeze Bulevardul Basarabia????La anul și la mulți ani.https://petitieonline.net/petitie/57116147.Împreună putem schimba soarta capitalei.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...