2019-03-26 00:56


TRAFIC de coşmar în BUCUREŞTI

 |  09:23
TRAFIC de coşmar în BUCUREŞTI

Prima zi de şcoală după vacanţa intersemestrială şi un accident rutier la Piaţa Romană au produs haos în Bucureşti. Traficul în centrul Capitalei este complet blocat. Şi în alte zone se circulă cu mare dificultate. 12 semafoare nu funcţionează în centrul oraşului, iar din această cauză sunt ambuteiaje de nedescris.

În Pasajul Unirii, pe sensul către Universitate se circulă “ca melcul”, fiind o coadă imensă de mașini. La fel şi la Piața Unirii traficul este blocat complet, iar echipajele de la Poliția rutieră nu fac față fluxului mare de vehicule.

O femeie a fost grav accidentată de un autoturism, luni dimineaţă, în zona Piaţa Romană, dupa ce ar fi traversat trecerea de pietoni pe culoarea roşie a semaforului. Victima, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, informează Brigada Rutieră a Poliţiei.

La rândul lor, mijloacele de transport în comun, pline ochi cu părinţi şi bunici care îşi duc copii a şcoală, înaintează lent şi au întârzieri foarte mari. Nici la metrou nu e mai liber. Frecvenţa cu care circulă garniturile este de cam zece minute, iar peroanele sunt supraaglomerate. Din acest motiv, mulţi oameni aşteaptă şi două trei trenuri până să poată urca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-13

TAGURI: trafic, bucuresti, accident, metrou, scoala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...