2018-12-15 16:13


Trafic îngreunat pe autostrăzile A1, A2 şi A3 din cauza ploilor torenţiale şi a ceţii dense

 |  09:25
Trafic îngreunat pe autostrăzile A1, A2 şi A3 din cauza ploilor torenţiale şi a ceţii dense

Traficul rutier pe autostrăzile A1, A2 şi A3 se desfăşoară îngreunat, sâmbătă dimineaţă, din cauza ploilor torenţiale, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. De asemenea, în unele zone se circulă îngreunat din cauza ceţii dense.

Poliţiştii le recomandă şoferilor ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare. În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi şoferi reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de şosele.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţă, cod galben de ceaţă pentru şase judeţe, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.Astfel, judeţul Constanţa este sub cod galben de ceaţă până la ora 10.00. În acelaşi timp, mai multe zone din judeţele Maramureş, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare sunt sub cod galben de ceaţă până la ora 11.00. Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub de 50 metri.

Conform unei informări a Administraţiei Naţionale de Meteorologie, începând de joi şi până sâmbătă instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător şi cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30-40 de litri pe metru pătrat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-06

TAGURI: auzostrazi, a1, A2, A3, ploi torentiale, ceata
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...