Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară
2018-08-17 16:11


Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară

 |  10:55
Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară

Traficul este îngreunat, duminică dimineaţa, la întrarea în Dumbrava, judeţul Cluj, desfăşurându-se alternativ, după ce două TIR-uri au derapat din cauza zăpezii.

Centrul Infotrafic a anunţat că în judeţul Cluj, pe DN1-E60, la kilometrul 506, pe raza comunei Căpuşu Mare, la intrare în localitatea Dumbrava, din cauza zăpezii depusă pe carosabil, două autocamioane au derapat.

"Încă nu s-a reuşit mutarea acestora în totalitate, însă s-a dat drumul la trafic numai pentru autoturisme, care circulă alternativ. Se acţionează în continuare pentru deblocarea drumului în totalitate", arată Infotrafic.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Totodată, în judeţul Gorj, pe DN67C Novaci – Rânca, între kilometri 22 şi 34, pe carosabil s-a depus un strat subţire de zăpadă şi se acţionează cu două utilaje de deszăpezire.

Pe DN66 Bumbeşti Jiu – Petroşani se semnalează precipitaţii sub formă de lapoviţă.

În judeţul Hunedoara, traficul rutier a fost întrerupt pe DN7, la kilometrul 397, pe raza localităţii Mintia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, două persoane fiind rănite. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră pe DN7 se desfăşoară în condiţii normale, pe ambele sensuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-13

TAGURI: trafic, drumuri, tir, cluj, dn1

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...