2018-07-22 09:43


TRAFIC restricționat în centrul Capitalei, în WEEKEND. Vezi care sunt traseele vizate

 |  09:32
TRAFIC restricționat în centrul Capitalei, în WEEKEND. Vezi care sunt traseele vizate

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă, între orele 14.00 – 22.00, pe banda I de circulație de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona și Str. Jules Michelet, pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru pe trotuar, în zona Teatrului Nottara, informează Brigada Rutieră.

De asemenea, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, în ziua de duminică, între orele 16.30 - 18.00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Cristian Popișteanu, când va avea loc evenimentul cultural artistic 'Excelsior Teen - Fest'.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-07

TAGURI: trafic, weekend, bucuresti, rutier

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
07 Oct 2017

Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de M5 până în 2020 integral!
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.