2018-09-24 14:40


Trafic RESTRICȚIONAT în week-end cu ocazia MARATONULUI Internațional București

 |  15:27
Trafic RESTRICȚIONAT în week-end cu ocazia MARATONULUI Internațional București

Toții șoferii bucureșteni sau cei care tranzitează Capitala în acest week-end trebuie să știe că traficul rutier va fi restricționat, sâmbătă și duminică, pe mai multe artere, cu ocazia Maratonului Internațional București.

În data de 14 octombrie, când vor avea loc cursele pentru copii, nu se va circula pe bd. Unirii (ambele sensuri), între bd. Libertății și bd. I.C. Brătianu și bretelele adiacente Pieței Constituției, între orele 06.30 — 19.00; pe bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și bd. Națiunile Unite, între orele 7,30 — 19,00; pe bd. Libertății (benzile 2 și 3), între bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie, între orele 07,30-19,00, și între breteaua Parchetului General și Ministerul de Finanțe, începând cu orele 19,00 — până la orele 17,30 pe 15 octombrie. Tot de pe 14 octombrie, traficul va fi restricționat pe bd. Libertății (ambele sensuri), între bd. Națiunile Unite și Splaiul Independenței, începând cu ora 18,00 și până a doua zi la ora 17,30, iar pe bd. Libertății, între bd. Națiunile Unite și breteaua Parchetului General (benzile 2 și 3), începând de pe 14 octombrie, ora 18,00, până pe 15 octombrie, ora 17,30.

Pe 15 octombrie 2017, traficul va fi restricționat pe traseele curselor de adulți de 10 km, 21 km și 42 km și pe străzile care acced în acestea, în intervalul orar 07,30 — 17,00: bd. Libertății, bd. Unirii, Splaiul Independenței (între Piața Unirii și Pod. Hașdeu), str. Vasile Pârvan, str. Berzei, str Buzești (sens Splaiul Independenței către bd. Ion Mihalache), șos. Kiseleff (între Piața Victoriei și Arcul de Triumf), Calea Victoriei (fără a afecta traversul), str. Știrbei Vodă, str. Ion Câmpineanu (între str. Știrbei Vodă și Calea Victoriei), bd. Regina Elisabeta (între Piața Universității și Piața Mihail Kogălniceanu), bd. Mihail Kogălniceanu (între bd. Schitu Măgureanu și str. Vasile Pârvan), bd. Mircea Vodă, Splaiul Unirii (între șos. Mihai Bravu și bd. Nerva Traian), bd. Decebal, bd. Basarabia (între Piața Hurmuzachi și șos. Morarilor), str. Maior Coravu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-12

TAGURI: trafic restrictionat, bucuresti, maraton international bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


THERESA WILLIAMS
12 Oct 2017

Bună, sunt Theresa Williams După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știe că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: drogunduspellcaster@gmail.com îl poți trimite prin e-mail dacă ai nevoie de asistența lui în relația ta sau în orice alt caz. 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit din trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă prin drogunduspellcaster@gmail.com
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...