Trafic restricţionat în zona Aviatorilor
2018-08-17 08:26


Trafic restricţionat în zona Aviatorilor

 |  10:46
Trafic restricţionat în zona Aviatorilor

Traficul va fi restricţionat sâmbătă, între orele 9,30 şi 12,00, în zona Aviatorilor, unde se va desfăşura o ceremonie militară şi religioasă cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene la Monumentul Eroilor Aerului.

Brigada Rutieră va restricţiona temporar traficul pe următoarele artere de circulaţie: bd. Aviatorilor, pe ambele sensuri de circulaţie, între Piaţa Victoriei şi Piaţa Charles de Gaulle; str. Arh. Ion Mincu, pe ambele sensuri de circulaţie, între şos. Kiseleff şi bd. Aviatorilor; str. Av. Gheorghe Demetriade, pe ambele sensuri de circulaţie, între str. Emil Pangratti şi bd. Aviatorilor.

Poliţiştii le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă în această perioadă şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră şi ale poliţiei locale, precum şi să folosească rutele ocolitoare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-20
Citeste si:
Sfântul Mare Prooroc Ilie Tesviteanul
Ziua aviaţiei şi a apărării antiaeriene

TAGURI: trafic, restrictionat, aviatorilor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...