2018-12-19 12:09


Trafic rutier RESTRICȚIONAT în zona Arenei Naționale cu ocazia amicalului România - Olanda

 |  10:14
Trafic rutier RESTRICȚIONAT în zona Arenei Naționale cu ocazia amicalului România - Olanda

Traficul rutier va fi restricţionat marţi, în Capitală, în zona Arenei Naţionale, pentru meciul de fotbal România – Olanda, programat marţi, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul va fi restricţionat în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, începând cu ora 10.00, gradual, până la finalul partidei, pe prima bandă a străzii Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Str. Pierre de Coubertin, pe străzile care fac legătura între Str. Vatra Luminoasă şi Str. Maior Coravu şi între Bd. Basarabia şi Str. Maior Coravu, pe Str. Maior Coravu, pe Str. Tony Bulandra şi pe Str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena.

De asemenea, se vor impune restricţii şi pe Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion, începând ora 17.00, până după închiderea jocului şi pe Bd. Basarabia, pe sensul de circulaţie dinspre intersecţia cu Bd. Chişinău, spre Piaţa Hurmuzachi, începând cu ora 22.00, până la plecarea tuturor spectatorilor de la stadion.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-14

TAGURI: trafic restrictionat, arena nationala, amical romania olanda
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...