Trafic rutier RESTRICȚIONAT timp de trei zile pe CALEA VICTORIEI
2018-08-15 00:36


Trafic rutier RESTRICȚIONAT timp de trei zile pe CALEA VICTORIEI

 |  15:54
Trafic rutier RESTRICȚIONAT timp de trei zile pe CALEA VICTORIEI

Traficul rutier va fi restricționat pe Calea Victoriei, de joi până duminică, între orele 20.00-23.00, pentru desfășurarea festivalului Spotlight, în care vor fi proiectate spectacole de lumini pe mai multe fațade de clădiri.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. C.A. Rosetti şi Bd. Regina Elisabeta, precum şi segmentul cuprins între Bd. Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei. Pe Bd. Regina Elisabeta traficul se va desfăşura în condiţii normale, precizează Brigada Rutieră, prin intermediul unui comunicat. Pe durata restricţiilor se va asigura o bandă de urgenţă pentru accesul auto la instituţiile din zona afectată. Rute ocolitoare: Bd. Lascăr Catargiu - Bd. Gheorghe Magheru - Bd. Nicolae Bălcescu - Bd. I.C. Brătianu; Str. Buzeşti - Str. Berzei - Str. Vasile Pârvan - Splaiul Independenţei.

Brigada Poliției Rutiere solicită conducătorilor auto să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-11

TAGURI: trafic restrictionat, calea victorie, sportlight, trei zile

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...