2018-07-20 00:35


Trafic restricţionat

 |  17:54
Trafic restricţionat

Traficul rutier va fi restricţionat, în fiecare week-end, de vineri, ora 22.00, până duminică, ora 15.00, începând de vinerea aceasta până pe 26 august, pe şos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe strada Monetăriei, ca urmare a desfăşurării campaniei “Capitala creşte verde”.

Rutele ocolitoare indicate sunt: Bd. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Aviatorilor - Piaţa Victoriei sau Bd. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Ion Mihalache - Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi ale poliţiei locale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în fiecare week-end din perioada 29 iunie - 26 august, se va desfăşura campania“Capitala creşte verde”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-30

TAGURI: Bucuresti, trafic, restrictie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.