2019-01-23 07:23


Traficul rutier, închis în zona Podului Izvor din Capitală, unde este o gaură în carosabil

 |  11:35
Traficul rutier, închis în zona Podului Izvor din Capitală, unde este o gaură în carosabil

Traficul rutier a fost închis în zona Podului Izvor din Capitală, unde este o gaură în carosabil, din cauza prăbuşirii canalului colector. Apa Nova a precizat că lucrările ar putea fi finalizate la sfârşitul săptămânii.

Circulaţia a fost închisă după ce porţiunea din carosabil surpată marţi pe Splaiul Independenţei, în dreptul Podului Izvor, pe sensul spre Eroilor, s-a extins de la o bandă la trei benzi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, circulaţia a fost înschisă, miercuri dimineaţă, pe Splaiul Independenţei, în zona Podului Izvor, pe sensul de mers dinspre Naţiunile Unite spre Eroilor.

Circulaţia în zona Podului Izvor a fost deviată pe Splaiul Independenţei - Gutenberg - strada Silfidelor - Bulevardul Regina Elisabeta şi Splaiul Independenţei - strada Elie Radu - Bulevardul Regina Elisabeta.

De asemenea, reprezentanţii Apa Nova au precizat că decizia de întrerupere a circulaţiei în dreptul Podului Izvor a fost luată pentru a putea fi făcute lucrările de remediere a avariei.

"Apa Nova Bucureşti a solicitat şi a primit sprijinul Poliţiei Rutiere pentru întreruperea circulaţiei în zona avariată, pentru a preîntâmpina eventuale incidente şi pentru a putea interveni în condiţii optime, fără a pune în pericol viaţa cetăţenilor. Menţionăm că adâncimea lucrării de intervenţie este de peste patru metri", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Reprezentanţii companiei Apa Nova estimează că lucrările s-ar putea finaliza la sfârşitul săptămânii, "dacă nu intervin alţi factori necunoscuţi încă".

În timpul lucrărilor de remediere a avariei de la Podul Izvor, consumatorii din zonă nu vor fi afectaţi, aceştia putând obţine informaţii suplimentare la numărul unic de urgenţă 021/207.77.77.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: trafic, rutier, inchis, zona, pod, izvor, capitala, gaura, carosabil, prabuseste, canal, colector
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 15 ore | (3)
Eveniment

loading...