2019-02-22 06:57


TRAFICUL RUTIER pe Valea Prahovei. Unde este AGLOMERAT și ce traseu să evitați

 |  10:36
TRAFICUL RUTIER pe Valea Prahovei. Unde este AGLOMERAT și ce traseu să evitați

Traficul rutier este aglomerat pe Valea Prahovei, sâmbătă dimineaţă, maşinile circulând în coloană între Predeal şi Azuga şi între Comarnic şi Nistoreşti. Şi pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Gilău se circulă îngreunat, iar la intrarea pe DN1 maşinele merg în coloană, cu viteză redusă.

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1 Ploieşti - Braşov. Pe  tronsonoanele Predeal - Azuga - Buşteni şi Comarnic - Nistoreşti, autovehiculele circulă în coloană pe sensul de mers către Ploieşti, cu o viteză medie de rulare de 30 - 40 de kilometri pe oră.

Mai multe echipaje de la poliţia rutieră sunt prezente pe DN1 între Ploieşti şi Braşov, pentru fluidizarea traficului şi pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Şi pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Gilău se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule. La ieşirea de pe autostradă şi intrarea în DN1 spre Târgu Mureş, se circulă extrem de greu, în coloană cu viteză redusă de deplasare.

Şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la ieşirea din autostradă şi intrarea în DN1E60, citeaza News.ro.

Poliţiştii amintesc că, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere grave, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă sporită, să adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului şi vizibilitate, să păstreze distanţa în mers între autovehicule pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să utilizeze centurile de siguranţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-29

TAGURI: valea prahovei, trafic rutier, aglomerat, traseu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...