2018-12-17 02:31


Tragedia COLECTIV: numarul mortilor ar putea creste cu inca 48

 |  14:51
Tragedia COLECTIV: numarul mortilor ar putea creste cu inca 48

Un număr de 107 de pacienţi încă internaţi în spitalele din Bucureşti şi judeţul Ilfov, iar 48 dintre acestia sunt în stare critică şi gravă, potrivit ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Sansele de supravietuire in ceea ce ii priveste pe acesti oameni sunt extrem de reduse.

Doi pacienți internați la Spitalul de Arși, în urma incendiului din clubul Colectiv, au decedat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, a declarat purtătorul de cuvânt Adrian Stănculea, adăugând că, în unitatea medicală, mai sunt opt pacienți în stare critică, iar alți doi bolnavi sunt în stare gravă.

"Mai sunt opt pacienți în stare critică. Mai sunt doi bolnavi în stare gravă. (...) (Prognosticul rămâne, n.r.) foarte foarte rezervat la cei în stare critică", a adăugat Adrian Stănculea, citat de rtv.net.

 Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că 16 răniţi în incendiul din clubul Colectiv au fost transferaţi, sâmbătă dimineaţă, la spitale din Olanda şi Belgia.  Doi dintre cei opt pacienţi răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transportaţi, sâmbătă, în Olanda au decedat, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.

Numărul deceselor a ajuns la 38.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: incendiu, tragedie, colectiv, morti, raniti, spitale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...