2018-10-20 08:27


Tragedia Colectiv. Trei răniţi au fost externaţi

 |  18:18
Tragedia Colectiv. Trei răniţi au fost externaţi

Trei persoane rănite în clubul Colectiv au fost externate luni de la Spitalul Bagdasar, în această unitate medicală fiind în continuare spitalizate încă două victime ale incendiului din 30 octombrie.

"Urmează revenirea la normalitate, pas cu pas. Probabil vreți un răspuns mai frumos, mai elaborat, însă noi asta trebuie să facem acum: să revenim la ce am fost înainte sau, eventual, să încercăm mai mult decât ceea ce am fost înainte", a afirmat, potrivit Agerpres, Andrei Bud, unul dintre pacienții externați.

Andrei Trifu, un alt rănit în Colectiv, externat luni, este de părere că ceea ce s-a întâmplat în acel club reprezintă o lecție de viață. "Aceasta a fost o lecție de viață. O lecție tragică. Țin pe această cale să le spun familiilor îndoliate că au tot suportul nostru emoțional. Suntem alături de suferința lor, de durerea lor. La fel cum ceilalți oameni au fost alături de noi în clipele noastre grele. Este o vorbă și prin filme, și prin cărți: 'ceea ce nu te omoară te face mai puternic'. Rămânem datori în continuare să transmitem mesajul că viața merită trăită cu intensitate", a spus Andrei Trifu.

Și Alex Plângu a fost externat luni, la aproape o lună și jumătate de la tragedie. "E normal să vezi cu alți ochi când ai văzut moartea tot cu aceiași ochi. E normal să vezi viața, să vezi lumina. E mai multă putere. Vine de aici. Vrei să faci mai mult. Ai văzut oameni care au fost alături de tine. Ai văzut că nu ești singur. Și asta ne face mai puternici și eu zic că pot mai mult acum, pentru că, atunci când am fost blocat acolo, am știut pentru ce vreau să trăiesc", a declarat Alex Plângu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-14

TAGURI: tragedia colectiv, raniti, externati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...