2018-12-16 06:10


Tragedia din clubul Colectiv. Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, a murit

 |  07:07
Tragedia din clubul Colectiv. Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, a murit

Marius Ştefan Ruşitoru, care lucra ca editor de imagine în TVR, a murit în incendiul de la clubul Colectiv din Capitală. Acesta avea 27 de ani şi s-a numărat printre cele 30 de victime ale tragediei, informează site-ul stiri.tvr.ro.

Marius Ruşitoru a participat, vineri seară, la concertul de la club Colectiv în care 30 de persoane au murit.

Fratele acestuia, Alex Ruşitoru, a declarat că Marius s-a dus în club împreună cu mai mulţi prieteni.

"În seara respectivă, după ce a terminat orele de lucru, şi-a dat întâlnire cu prietenii şi au plecat pentru lansarea acestui album ('Mantras of War', al trupei Goodbye to Gravity, n.r.). Vestea a venit în miez de noapte. După miezul nopţii, una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat că este internată în stare gravă la spital şi am fost şi noi anunţaţi şi am început să căutăm prin oraş. Am luat spitalele la rând", a declarat Alex Ruşitoru.

Coordonatorul Serviciului Postproducţie TVR, Virginia Stanca, a afirmat, că Marius Ruşitoru lucra de doi ani în Televiziunea Română şi era foarte bun în activitatea sa.

"Am sperat tot timpul că nu este vorba despre el. Era foarte tânăr. Împlinea în decembrie 28 de ani. La noi era numai de doi ani. Era foarte bun. Era mai retras, nu era foarte expansiv. Dar era un editor foarte bun. L-am tot căutat de când am aflat", a afirmat Virginia Stanca, conform stirile.tvr.ro.

Un număr de 30 de persoane, cei mai mulţi tineri, au murit în urma incendiului din clubul Colectiv din Capitală. De asemenea, 137 sunt internaţi în spitalele din Bucureşti, 57 fiind în stare critică, gravă sau intubaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: tragedie, club, colectiv, marius rusitoru, editor, imagine, tvr, murit, moare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...