2019-02-23 19:07


TRAGEDIE. A murit fetiţa care suferea de CANCER RENAL şi pe care părinţii au refuzat să o mai trateze

 |  10:42
TRAGEDIE. A murit fetiţa care suferea de CANCER RENAL şi pe care părinţii au refuzat să o mai trateze

Fetiţa de nouă ani din comuna Răducăneni, care suferea de cancer renal, şi pe care părinţii au refuzat să o mai trateze, a murit pe data de 14 februarie.

La începutul lunii ianuarie, din cauza gravităţii bolii copilului, DGASPC a dispus efectuarea îngrijirilor paliative la domiciliu, prognosticul medicilor fiind rezervat. Deşi la debutul bolii părinţii s-au implicat în asigurarea tratamentului şi îngrijirii copilului, în ultimul an au refuzat chimioterapia de linie 3 sau internarea în spital, motivând că medicii vor să vândă organele copilei.

Copila suferea de cancer renal în fază avansată încă de la vârsta de doi ani. Atunci a fost diagnosticată cu nefroblastom cu histologie nefavorabilă, formă tumorală care a recidivat de-a lungul anilor, deşi a fost operată. "Am fost informaţi de cei de la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria că pe 14 februarie a murit copilul din Răducăneni. Fata se afla în atenţia noastră din cursul anului trecut. Copilul era diagnosticat cu o tumoră gravă. În ultima perioadă, tratamentul operator nu era posibil. De asemenea, nici transplantul de celule stem", a declarat vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Tiberiu Bantaş.

Foto: România TV


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-17

TAGURI: fetita, moarta, cancer, parinti, tratament, refuz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LA CÂȚI BANI
18 Feb 2018

Trebuie să bagi în curul medicilor, asistentelor, infirmierelor....CE? TOATĂ LUMEA SE SCALDĂ-N BANI CA PARLAHOȚII NEAMULUI, PROCURORII, JUDECĂTORII ȘI ALȚII?!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...