2019-01-24 11:35


Trei trenuri staţionează în gări din Harghita. Traficul feroviar în zona Tuşnad, oprit

 |  10:53
Trei trenuri staţionează în gări din Harghita. Traficul feroviar în zona Tuşnad, oprit

Trei trenuri, între care şi unul internaţional, sunt staţionate vineri dimineaţă în gări din judeţul Harghita, din cauza copacilor care au căzut peste liniile de înaltă tensiune. În urma acestui incident, circulaţia feroviară este oprită între Tuşnad şi Tuşnad Sat.

Şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Harghita, Constantin Nuţ, a precizat că circulaţia feroviară este oprită, vineri dimineaţă, între Tuşnad şi Tuşnad Sat, în judeţul Harghita.

”Este al patrulea astfel de eveniment petrecut în ultimele 24 de ore. Cablul de contact este rupt pe o porţiune destul de lungă între cele două localităţi din cauza copacilor încărcaţi cu chiciură care cad. Noaptea trecută (joi noaptea n.r.) mai multe trenuri au fost nevoite să staţioneze în diferite staţii CFR, cea mai mare întârziere a înregisrat-o trenul 1643, Bucureşti-Beclean, de 257 de minute”, a afirmat Constantin Nuţ, potrivit News.ro.

La această oră, în staţiile CFR din Harghita staţionează trenurile: 4502 Braşov-Gheorgheni - în staţia Băile Tuşnad, 4504 Topliţa-Braşov - în staţia Sânsimion şi trenul internaţional Braşov – Budapesta.

Potrivit şefului Poliţie Transporturi Feroviare Harghita, până la înlocuirea cablului de contact, transferul trenurilor se va face cu locomotive diesel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-25

TAGURI: trei, tren, stationeaza, gara, harghita, trafic, feroviar, tusnad, oprit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...