2018-07-21 18:39


Tribunalul Constanța a suspendat protestul din Portul Constanța

 |  09:07
Tribunalul Constanța a suspendat protestul din Portul Constanța

Tribunalul Constanța a suspendat protestul comun al organizațiilor sindicale și patronale din Portul Constanța împotriva conducerii Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime (CNAPM) Constanța, susținut timp de două luni.

Decizia instanței de la sfârșitul săptămânii trecute prevede ca acțiunea de pichetare din portul Constanța să înceteze până la pronunțarea instanței de fond față de solicitarea formulată de CNAPM de anulare a avizului acordat de Primăria Municipiului Constanța pentru organizarea protestului de la sediul companiei portuare.

Protestul din Portul Constanța a început în luna martie, când Federația Națională a Sindicatelor Portuare (FNSP) și Organizația patronală Operatorul Portuar au decis să inițieze acțiuni de protest invocând lipsa dialogului social și atitudine discreționară din partea administratorilor companiei portuare.

Liderul FNSP, Mircea Burlacu, a precizat, că este surprins de decizia Tribunalului Constanța, menționând însă că protestul va fi suspendat până la o nouă pronunțare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: tribunal, constanta, suspenda, protest, port, constanta, organizatie, sindicala, patronate

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.