2019-03-21 11:57


Tudor Chirilă a sesizat AEP: Mizeria asta ar trebui oprită...

 |  07:56
Tudor Chirilă a sesizat AEP: Mizeria asta ar trebui oprită...

Cântărețul Tudor Chirilă a anunţat că a sesizat Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) cu privire la banerul PSD amplasat în faţa parcului Herăstrău. Chirilă a ţinut să precizeze că „mizeria asta” ar trebui oprită de cetăţeni, prin reclamaţii.

Tudor Chirilă a sesizat AEP: Mizeria asta ar trebui oprită...
zoom

"Am sesizat autoritatea electorala permanenta cu privire la banerul PSD amplasat în fața parcului Herăstrău. Văd azi că este o campanie în toată regula, după cum se vede (bannerul e în fundal). Probabil și în alte sectoare, nu numai la 1. Mizeria asta ar trebui oprită de cetățeni, prin reclamații. Vă invit și pe voi să scrieți celor de la sectorul 1 și autorității electorale permanente", a scris Tudor Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit legii, alegerile locale ar urma să aibă loc pe 5 iunie, iar campania va lua startul pe 6 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-01

TAGURI: tudor chirila, sesizeaza, aep, mizeria, trebuie, opreste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CETATEANUL
01 Feb 2016

Autoritatea Electorala Permaneta (este institutie de taiat frunza la caini sau de dat tita la pureci) a avut initial incadrati 170 salariati bugetari apoi s-au facut suplimentari de angajati, fara nr. – fiecare din acestia apartinind unui anumit tip de clientelism. Ca atribut principal aceasta structura fantoma “asigura aplicarea unitara, la nivel national – CULMEA MINUNILOR - in intervalul dintre doua perioade electorale - 4 ani - a dispozitiilor legale privind organizarea alegerilor si a altor consultari electorale cu caracter national sau local; administreaza registrul national al sectiilor de votare; intocmeste si actualizeaza registrul electoral”. Functioneaza ca persoana juridica doar in baza Hotaririi Nr. 2 din 19 martie 2007 modificata de Hotarirea Nr. 3 din 24 septembrie 2008 a Parlamentului României pentru suplimentarea schemei de personal) unde angajatii sunt doar PILOSI ce au veniturile salariale si structurile organizatorice ce intrec orice inchipuire realista.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...