2018-10-18 05:58


Turcul care a accidentat un poliţist de la Brigada Rutieră, dus în Arestul Central al Capitalei

 |  08:47
Turcul care a accidentat un poliţist de la Brigada Rutieră, dus în Arestul Central al Capitalei

Omul de afaceri turc, care a accidentat grav un poliţist de la Brigada Rutieră, a fost dus vineri din Spitalul Penitenciar Rahova, în Arestul Central al Capitalei, potrivit unor surse din Poliţie citate de Mediafax. Abdullah Atas este cercetat pentru tentativă de omor.

Afaceristul a fost adus, joi, la Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru audieri. El se deplasa singur, dar mai avea bandaje pe faţă.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că, potrivit rezultatelor probelor biologice, omul de afaceri turc avea o alcoolemie de 1,65 la mie în momentul în care l-a lovit cu maşina pe poliţist. Anchetatorii susţin că Abdullah Atas se afla în pragul comei alcoolice.

După rezultatele analizele de sânge, omul de afaceri turc a fost acuzat şi de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Abdullah Atas a fost transferat la Spitalul Penitenciar Rahova, după ce magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă în lipsă. În acest timp, agentul se află în comă indusă, el fiind supus mai multor intervenţii chirugicale.

Poliţistul rănit a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi se află în comă indusă.

Şoferul turc care a intrat cu maşina într-un poliţist de la Brigada Rutieră este cercetat pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului. Ancheta în acest caz este efectuată de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei pentru a efectua un control în trafic.

În momentul în care agentul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, după care a accelerat şi l-a lovit pe poliţist. Agentul a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, el fiind prins ulterior în Pipera. Din cauza vitezei excesive, acesta a lovit un scuar şi a fost proiectat într-un gard.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-08
Citeste si:
Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist rutier, audiat la Parchetul Tribunalului Bucureşti
Abdullah Atas avea o alcoolemie de 1,65 la mie. Turcul care a lovit un poliţist cu maşina, beat mort la volan
Omul de afaceri turc avea o alcoolemie de 1,65 la mie când l-a accidentat pe poliţistul de la Brigada Rutieră
Omul de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist, transferat la Spitalul Penitenciar Rahova
Poliţistul accidentat de un afacerist turc, în stare deosebit de gravă
Poliţist de la Brigada Rutieră, implicat în accident. Şoferul care l-a lovit cu maşina, cercetat pentru tentativă de omor

TAGURI: turc, accidenteaza, politist, brigada rutiera, arest, central, capitala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...