2018-12-11 05:14


Turiști blocați la Bâlea Lac. ISU Sibiu solicită MAI un elicopter pentru evacuarea acestora

 |  08:47
Turiști blocați la Bâlea Lac. ISU Sibiu solicită MAI un elicopter pentru evacuarea acestora

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Bianca Sabău, a declarat, că ISU va cere MAI ca un elicopter să ajungă în Munții Făgăraș, la Bâlea Lac, pentru a-i evacua pe cei 70 de turiști, blocați acolo de marți, transmite Agerpres.

Un număr de 70 de turiști, din care 45 de copii, au rămas blocați marți, la Bâlea Lac, din cauză că s-a blocat telecabina, aceştia fiind cazați la două cabane unde li s-a asigurat gratis și o masă caldă, precizat marţi Lidia Bădilă, purtătoarea de cuvânt a societății care administrează telecabina.

"Telecabina nu mai poate coborî în seara aceasta. Le-am asigurat gratis cazarea și masa celor 70 de turiști aflați sus, la Bâlea Lac. Nimeni nu s-a aflat în telecabină, când aceasta s-a blocat. Telecabina nu este deocamdată reparată. Dacă se va remedia defecțiunea tehnică, telecabina va circula dimineață la ora 9,00, fără turiști, ca să se facă o probă. Abia pe urmă se vor putea coborî turiștii, dacă telecabina este reparată și condițiile meteo o permit", a precizat Lidia Bădilă.

Aceasta a mai spus că telecabina de la Bâlea s-a defectat marți, la ora 13,00. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: turist, blocat, balea, lac, isu, sibiu, solicita, mai, elicopter, evacueaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...