2018-07-19 18:36


UBER a fost INTERZIS într-un ORAȘ important din România

 |  13:29
UBER a fost INTERZIS într-un ORAȘ important din România

Serviciul Uber a fost interzis într-un oraș de mare anvergură din România, după o sentință în instanță. Totul vine după sentința Curții de Apel Cluj. Da, Clujul este orașul cu pricina, scrie antena3.ro.

"Dupa aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din Cluj-Napoca si Bucuresti, vine prima victorie! Serviciul Uber este INTERZIS pe raza municipiului Cluj-Napoca! Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati si firmei de avocatura Campan&Timonea SCPA prin av Tania Maria Câmpan pentru modul profesional in care au reprezentat interesele Asociatiei in proces!", au spus taximetriștii.

Și Uber anunță că nu se lasă și a avut o reacție pe acest subiect: "Sute de mii de oameni din România se bazează pe Uber pentru drumurile lor zilnice și mii de șoferi câștigă un venit suplimentar prin parteneriatul cu noi. Suntem foarte dezamăgiți de această decizie și vom face apel. Așa cum a declarat și noul nostru CEO, Dara, este nevoie ca serviciile precum Uber să fie reglementate. Prin urmare, vom continua dialogul cu autoritățile, iar între timp facem pași proactivi către un model licențiat". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-28

TAGURI: uber, interzis, cluj, taxi, oras, romania

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.