2018-12-19 06:17


Uber lansează la Bucureşti un serviciu în premieră în Europa: UberSELECT

 |  12:09
Uber lansează la Bucureşti un serviciu în premieră în Europa: UberSELECT

Uber lansează la Bucureşti, în premieră pentru Europa, serviciul UberSELECT. Astfel, utilizatorii vor avea acces la maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia.

Compania a anunţat, într-un comunicat de presă, că utilizatorii vor putea comanda UberSELECT începând de joi.

"Acest serviciu, care până acum a fost disponibil doar în afara Europei, va funcţiona pentru prima dată şi în capitala României. Până acum, bucureştenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferită de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum să aleagă dintre o varietate de maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia, deţinute de şoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Fiecare călătorie va oferi un plus de lux - o sticlă de apă pentru fiecare pasager", se arată în comunicatul companiei.

Potrivit sursei citate, o călătorie cu UberSELECT din zona podului Pipera până la Piaţa Iancului va costa, în medie, 20 lei.

Toate călătoriile cu Uber se efectuează fără numerar, plata făcându-se direct de pe cardul înregistrat în cont.

"De la lansarea din februarie şi până acum am asistat la o creştere foarte mare a numărul de utilizatori, înregistrând zeci de mii de curse efectuate în fiecare săptămână. Suntem cu adevărat impresionaţi de răspunsul pozitiv al utilizatorilor şi al şoferilor parteneri din oraş. Am primit însă şi numeroase mesaje de la bucureşteni care îşi doresc o variantă de lux a serviciului", a afirmat Nicoleta Schroeder, general manager Uber România.

Noii utilizatori Uber pot încerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT, introducând un cod de promoţii. Astfel, prima cursă va fi gratuită, în limita a 30 lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: uber, lanseaza, bucuresti, serviciu, premiera, europa, uberselect
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LONDRA
18 Noi 2015

sa dam si partea reala a lucrurilor. Uber nu este chiar ceea ce pozeaza :): http://uber-romania-cauta-sclavi.blogspot.ro/2015/10/uber-romania-soferi-parteneri-licenta.html
Random imageUltimele stiri


loading...