2018-12-19 08:03


Udrea, mesaj dur pentru Biserica Ortodoxă

 |  15:20
Udrea, mesaj dur pentru Biserica Ortodoxă

Indignată de lipsa de reacţie a Bisericii Ortodoxe la tragedia din Clubul Colectiv, Elena Udrea a transmis un mesaj dur către conducătorii BOR.

"Preafericirea Voastra, avem nevoie de biserica pentru ca avem nevoie de credinta

Clerul BOR a lipsit pana acum de langa cei care au suferit in urma tragediei din Clubul Colective si care au nevoie de compasiune si sustinere in aceste zile. Un popor intreg plange si se roaga pentru sufletele celor morti si pentru cei care se zbat intre viata si moarte in spitale. Un popor credincios arata o solidaritate pe care multi nu o mai credeam posibila. Din aceasta solidaritate lipsea pana acum tocmai Biserica. Nu stiu motivele pentru care preotii au intarziat slujbele pentru victime, dar daca noi toti, credinciosii, ne rugam in strada, acasa, in biserica, atunci preotii nostri, in frunte cu Patriarhul Daniel trebuie sa fie alaturi de noi pentru ca relatia noastra sa ramana una de incredere. Biserica trebuie sa ne pazeasca in astfel de momente credinta noastra, a unui popor atat de lipsit de alte repere morale. Altfel, exista riscul ca cei care ne vor fara de credinta sa ne manipuleze si sa ne convinga ca Bisericii nu ii pasa de noi si asa, foarte multi sa inceapa sa nu mai creada. Nu sunt departe vremurile in care se daramau biserici si erau prigoniti preotii. Daca s-a putut acum doar 26 de ani, s-ar putea repeta din nou. Trebuie doar ca poporul sa fie invrajbit. Preafericirea Voastra, eu vreau sa ma rog in continuare in biserica, sa ma spovedesc in fata unui preot, vreau sa fiu credincioasa fara sa ma tem ca as putea fi persecutata pentru credinta mea. Faceti in asa fel incat sa ramanem un popor credincios!" a scris Elena Udrea pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: elena udrea, biserica, club colectiv, bor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MANIX
03 Noi 2015

Nutyco,după Kovesi și Coldea a venit și rândul Patriarhului să fie certat de ține Asta nu a vrut să o dea la pace cu ține pentru vreo mănăstire ,sau nu a vrut să te gireze la creditul de la BRD?
DEMISIA DIN PARLAMENT, NUTICO!
03 Noi 2015

DACA AVEAI DEMNITATE SI REPERE MORALE, PANA ACUM ITI PREZENTA-I DEMISIA DIN PARLAMENT!
CAMELIA
04 Noi 2015

Dragi romani ,chiar ne se gaseste un om cuminte sa-i spuna acestei doamne SA TACA ???Sa dispara ,sa se ascunda undeva ...Nu are nici un strop de rusine ,se catara pe durerea tinerilor ...DOAMNE !!!!
Random imageUltimele stiri


loading...