2018-06-24 06:30


ULTIMĂ ORĂ. COD PORTOCALIU de ploi, vânt şi grindină de mari dimensiuni pe LITORAL

 |  16:27
ULTIMĂ ORĂ. COD PORTOCALIU de ploi, vânt şi grindină de mari dimensiuni pe LITORAL

Meteorologii au emis, joi, noi atenționări nowcasting Cod galben și Cod portocaliu de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, valabile în județe din Dobrogea și Transilvania.

Astfel, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM0, până la ora 16:40, în localități din județul Constanța va fi în vigoare Codul portocaliu de averse, ce vor depăși 35 l/ mp, grindină de medii și mari dimensiuni, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, ce pot lua aspect de vijelie.

Potrivit sursei citate, până la ora 17:15, în zona de munte a județului Alba sunt așteptate şi aici averse ce vor cumula local 20 — 25 l/mp, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și intensificări ale vântului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-27

TAGURI: cod portocaliu, ploi, vant, grindina, litoral, constanta, cod galben

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.