2019-01-17 07:17


ULTIMA ORĂ: Ministrul Muncii anunță CREȘTEREA salariului minim de la 1 noiembrie

 |  13:50
ULTIMA ORĂ: Ministrul Muncii anunță CREȘTEREA salariului minim de la 1 noiembrie

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat sâmbătă că Guvernul ar putea crește mai repede cu două luni salariul minim brut pe economie la 2080 de lei, de la 1 noiembrie anul acesta în loc de 1 ianuarie 2018. Anunțul ministrului Muncii a venit la câteva ore după ce senatorul PNL Florin Cîțu a prezentat un document transmis de Ministerul Finanțelor către Comisia Europeană prin care enunța posibilitatea înghețării salariilor bugetarilor anul viitor, scrie G4media.ro.

Anunțul postat de Lia Olguța Vasilescu pe Facebook:

”Iar “s-a blocat guvernul”, iar “nu mai sunt bani de pensii și salarii”, iar “nu se aplica legea salarizării”. Asta aud de la opozitie din doua in doua luni. Și iar răspundem: așa cum nu ne-am blocat pana acum și cum am găsit fondurile necesare plății pensiilor și salariilor, așa se va întâmpla și anul viitor. Legea salarizării se va aplica așa cum a fost ea adoptată de parlament, chiar dacă lunile acestea a mai existat un scenariu și anume sa se aplice direct grila din 2022 în 2020, așa cum au solicitat, in mod repetat, mai multe federații sindicale. Consideram însă ca legea trebuie aplicată așa cum a fost adoptată de parlament și cum este in vigoare, cu aplicare etapizata pana in 2022 și creștere anuală cu 25 la suta din diferenta pana la grila din 2022. Mai mult, după analiza datelor transmise de Comisia de Prognoza, MMJS lucrează la creșterea salariului minim pe economie încă de la finalul acestui an și la diferentierea salariului minim in funcție de studii sau vechimea de peste 15 ani. Aveți mai jos analiza Comisiei de prognoza și a MMJS și calendarul creșterilor.” scrie Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-20
Citeste si:
Eugen Teodorovici explică: ”Nu există CRIZĂ în aplicarea Legii Salarizării. S-ar putea APLICA mai devreme”

TAGURI: ministrul muncii, lia olguta vasilescu, crestere, salariul minim, 1 noiembrie, 2018
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PNL SI INTERNATIONALA TROCULUI
20 Oct 2018

Chatule esti un adevarat libéral dar nu national libéral . Vad ca tu ti cu ursul si îți doresti un popor sarac si cu patrimoniul vandut nemtilor . Ma pis pe voi de liberali antinational . Dupa care vas eu ça voi vreti salarii mici ca romanul sa plece facandui- se lehamite de tara lui si in locul lor sa vina alte populații . Ba antiromanule Brătianu nu a lăsat la negocierile de pace nici o dorinta a romanilor neindeplinita si tu cu hoarda liberala ii exporti forta de munca pe bani putini si astfel deznationalizeti patrimoniul cel mai important al tarii .
POPULISM DE MAHALA....
20 Oct 2018

....practicat de mafia psd pentru a distrage atentia de la NEGUVERNAREA tarii ci acordarea de privilegii si pensii speciale mafiei psd. In primul rand orice marire NESUSTENABILA VA DUCE LA O CRESTERE MAJORA A RATEI INFLATIEI. ROMANIA ARE CEA MAI MARE INFLATIE DIN EUROPA. IN ROMANIA PENSIILE SI SALARIILE BUGETARILOR SE PLATESC DIN IMPRUMUTURI. ACESTE IMPRUMUTURI VOR FI DECONTATE DE GENERATIILE VIITOARE. DUPA RAPORTUL DEVASTATOR PE JUSTITIE DAT DE COMISIA DE LA VENETIA , MAFIA PSD VREA SA SCHIMBE AGENDA CU POPULISME NESUSTENABILE.
CIOCIOLINA
20 Oct 2018

IAR SE PISA ASTA , PE LA TOATE COLTUTURILE DE GARD ? PRETURILE CIT AU CRESCUT ??????????????
PESEDISTILOR
20 Oct 2018

salteaua lui vadim vrea sa faca uitat asecul referendului ne vorbind despre mcv despre raportul comisiei de la venetia creind majorare de salarii nesustenabile o majorare a inflatiei si saracirea celor neajutorati pisamasi pe analfabetii care ii sustin fiind platiti din banii publici
FREACA MENTA
20 Oct 2018

BAGA DEGETUL IN CURUL MATI , STRACHINA
FREACA MENTA BOLSEVICA
20 Oct 2018

si porma il bag in gura lui nevastata alui fiicata iar pe fata ta ma pis drogot pesedist cu carnet si angajat al mafiei psd alde udmr minoritati platit din bani publici scursura urinala
ANONIM
21 Oct 2018

OLPUTA , A DISTRUS CU SISTEMUL , TOATA TARA
Random imageUltimele stiri

loading...