2018-12-10 17:28


Un alt oraş verifică toate cluburile şi discotecile după tragedia din Colectiv

 |  14:55
Un alt oraş verifică toate cluburile şi discotecile după tragedia din Colectiv

Primăria municipiului Tulcea va verifica toate cluburile și discotecile din oraș în perioada imediat următoare, după tragedia din clubul Colectiv din Capitală în urma căruia 30 de persoane au murit. Reprezentanţii Primăriei Tulcea urmează să stabilească dacă localurile respectă normele de prevenire și stingere a incendiilor.

'La nivelul Primăriei municipiului Tulcea, în urma tragediei din clubul bucureștean, azi (luni, n.red.), s-a înființat o comisie pentru verificarea tuturor cluburilor sau discotecilor din oraș, începând cu programul de funcționare până la modul de desfășurare a activității', a precizat George Șișcu, consilierul primarului interimar al municipiului Tulcea, potrivit Agerpres.

Din comisie fac parte reprezentanți ai Primăriei municipiului Tulcea, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Poliției şi ai Inspectoratului Județean de Jandarmerie.

'Acum, nu pot spune câte cluburi funcționează în municipiu, dar cert este că Primăria a emis autorizare de funcționare. Vom verifica dacă acestea corespund și celor de pe teren și vă asigur că măsurile vor fi drastice dacă vom constata abateri de la autorizație sau nereguli în funcționare', a afirmat reprezentantul Primăriei municipiului Tulcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: oras, verifica, cluburi, discoteci, tragedia, colectiv, tulcea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...