2018-12-18 15:54


Un cetăţean georgian a traversat Dunărea cu o barcă pneumatică şi a pătruns ilegal în România

 |  12:38
Un cetăţean georgian a traversat Dunărea cu o barcă pneumatică şi a pătruns ilegal în România

Poliţiştii de frontieră tulceni au prins un cetăţean georgian care intenţiona să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen. Bărbatul a traversat Dunărea cu o barcă pneumatică, dinspre Ucraina, şi a pătruns ilegal pe teritoriul României.

Garda de Coastă a precizat că, în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră tulceni au depistat, în zona localităţii Pardina, un bărbat care nu vorbea limba română şi nu îşi justifica prezenţa în zona de frontieră.

Acesta a prezentat iniţial la control un document pe numele unui cetăţean georgian, solicitant de azil în Franţa.

Poliţiştii de frontieră au stabilit în urma verificărilor că bărbatul s-a prezentat sub o identitate falsă, fiind tot cetăţean georgian, cu vârsta de 38 de ani şi domiciliul stabil în capitala Georgiei, Tbilisi. Oamenii legii au precizat că bărbatul trecuse Dunărea cu o barcă pneumatică din Ucraina şi a declarat că intenţiona să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit georgianului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat, respectiv fals privind identitatea. Acesta a fost predat joi seara autorităţilor din Ucraina, conform protocolului dintre cele două state.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: cetatean, georgina, traverseaza, dunare, barca, pneumatica, patrunde, ilegal, romania, politia, frontiera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...