2018-06-22 16:21


Un mare oraș, lăsat fără căldură și apă caldă

 |  14:23
Un mare oraș, lăsat fără căldură și apă caldă

Caloriferele celor 60.000 de apartamente racordate la sistemul de încălzire centralizată din municipiul Galati au rămas reci, începând de sâmbătă dimineață. Cauza este o avarie majoră.

Avaria s-a produs in timpul noptii de vineri spre sambata la reteaua aeriana a Electrocentrale, in zona soselei de Centura (Drumul Viilor), informeaza Viata Libera.

Pentru a compensa debitul scazut, CET Galati a livrat pe parcursul noptii agentul termic la o temperatura mai mare, informeaza sursa citata.

Departamentului tehnic al CET a demarat lucrarile de reparatii la magistrala sambata dimineata, la prima ora. Un reprezentant al institutiei a declarat pentru postul de televiziune Digi24 ca se estimeaza finalizarea lucrarilor pana in jurul orei 17.

O situație similară s-a petrecut și iarna trecută, când gălățenii au suferit de frig în apartamente pentru o săptămână. De vină au fost atunci datoriile companiei furnizoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

TAGURI: caldura, apa calda, avarie, galati

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.