2018-12-10 09:27


Un mare teatru din Bucureşti şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit

 |  09:55
Un mare teatru din Bucureşti şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit

Teatrul Nottara din Bucureşti a anunţat, marţi, că şi-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, în urma promulgării legii privind interzicerea desfăşurării de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat.

"Având în vedere dispoziţiile Legii nr. 282/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 806 din 19 noiembrie 2015, de completare şi modificare a Ordonanţei Guvernului nr. 20/1994, privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, vă aducem la cunoştinţă cu regret faptul că, începând cu data de 23.11.2015, teatrul nostru este obligat să dispună suspendarea organizării tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în Bd. Magheru nr. 20, sectorul 1, pe termen nedefinit", se arată într-un anunţ publicat pe site-ul instituţiei teatrale.

Sursa citată a ţinut să le transmită spectatorilor că îşi pot recupera banii aferenţi biletelor cumpărate pentru spectacolele anulate.

"De asemenea, vă asigurăm că teatrul a depus şi va depune, la toate autorităţile competente, absolut toate diligenţele necesare pentru rezolvarea de urgenţă a acestei situaţii, solicitând Primăriei Municipiului Bucureşti, în subordinea căreia ne aflăm, inclusiv punerea la dispoziţie a unui alt spaţiu, în vederea susţinerii temporare a reprezentaţiilor noastre", se mai arată în anunţul citat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: teatru, nottara, bucuresti, suspenda, activitate, termen, nedefinit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...