2019-02-20 01:27


Un nou INCENDIU în Parcul Naţional Domogled

 |  15:49
Un nou INCENDIU în Parcul Naţional Domogled

Un nou incendiu a izbucnit în Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei. Focul a izbucnit încă de vineri seara, dar a fost supravegheat de ]ngrijitorii parcului, care au şi solicitat ajutorul din partea IGAV. Suprafaţa focarului este de circa 1.000 metri pătraţi, scrie Agerpres. Nu se cunoaşte cauza izbucnirii focului. Pentru stingerea focului a fost trimis în sprijin un elicopter de la IGAV.

"Se pare că este vorba de un singur focar, într-o zonă cu teren accidentat, stâncos, unde nu este posibil accesul forţelor de intervenţie. Un elicopter, sosit în sprijin de la IGAV, a efectuat o primă recunoaştere pentru a evalua situaţia şi urmează să acţioneze pentru stingerea incendiului, în funcţie de condiţiile meteo", a declarat, sâmbătă, Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Un incendiu în Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei a avut loc la sfârşitul lunii aprilie şi a fost lichidat abia după şapte zile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-02

TAGURI: incendiu, parcul national domogled
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
03 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...