2018-12-16 12:35


Un nou site pentru promovarea turistică a Bucureştiului

 |  09:58
Un nou site pentru promovarea turistică a Bucureştiului

Bucureştiul are un nou site pentru promovarea turistică care prezintă obiectivele turistice importante, precum şi cele mai bune recomandări de restaurante şi baruri, săli de spectacole, teatre, şi un calendar de evenimente interactiv.

Totodată, există şi o rubrică de sfaturi de călătorie.

Site-ul oficial al Capitalei are o nouă față, după ce patru ani pagina web a primăriei generale a Bucureștiului nu a fost actualizat cu informații utile pentru turiști.

“În anul 2013 s-a încheiat un contract de prestare de servicii de funcţionalizare, optimizare, găzduire şi întreţinere web şi webdesign pentru www.seebucharest.ro în valoare de 87.278 lei exclusiv TVA. Având în vedere că pe parcursul anilor 2014-2015 nu s-a mai încheiat niciun contract de mentenanţă a acestui site, în masura competenţelor angajaţilor serviciului turism, această activitate s-a desfăşurat la nivel intern. Ultimul upgrade a fost făcut în cadrul contractului de prestarii servicii încheiat în 2013", a precizat Primaria Capitalei noutățile apărute în mediul online, potrivit b1.ro. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-31

TAGURI: nou, site, promovare, turistica, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...